Verohallinto ottaa 1.11.2018 käyttöön Suomi.fi-valtuudet veroasioinnissa. Tähän asti asiointi on tapahtunut Katso-valtuuksin, mutta Katso-tunnusten vanhoilla valtuutuksilla ei enää 1.11.2018 alkaen pääse OmaVero-palveluun. Apti tarvitsee Suomi.fi-valtuutuksen asiakkailtaan, jotta pääsemme jatkossakin hoitamaan veroasioita.

Lähetämme asiakkaillemme valtuutuspyynnön hyväksyttäväksi Suomi.fi-palveluun. Suomi.fi-valtuuksia hallitaan kirjautumalla Suomi.fi-palveluun vahvasti tunnistautuen. Tunnistautumisvaihtoehtoja ovat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenne tai HST-kortti. Kun pyyntö on hyväksytty, valtuutus on valmis ja se astuu voimaan 1.11.2018. Ilmoitamme tehdystä pyynnöstä henkilökohtaisesti ja annamme tarkemmat ohjeet valtuutuspyynnön hyväksymisestä.

Malta siis vielä hetki ja tarkkaile sähköpostiasi. Saat meiltä pian tiedon odottavasta valtuutuspyynnöstä ja ohjeet sen hyväksymisestä.

 

Tietoa Suomi.fi-palvelusta:

  • Suomi.fi on Väestörekisterikeskuksen ylläpitämä verkkopalvelu, josta löytyvät kootusti kaikki julkisen hallinnon asiointikanavat.
  • Palvelun avulla voi mm. asioida julkisen hallinnon toimijoiden kanssa, tarkistaa omia tietojansa viranomaisten rekistereistä, valtuuttaa yrityksiä tai yksitysihenkilöitä asioimaan puolestaan ja vastaanottaa sähköisiä viestejä viranomaisilta.
  • Suomi.fi-verkkopalvelun käyttöön liittyvästä neuvonnasta vastaa Kansalaisneuvonta.

 

Suomi.fi-verkkosivusto: