Palkkahallinto

apti-palkkahallinto01

Alan tuntevaa palkkahallintoa

Apti Oy tarjoaa asiakkailleen apteekkialan tuntevaa palkkahallintopalvelua. Palvelu on toteutettu yhteistyössä apteekkien palkanlaskentaan erikoistuneen yhteistyökumppanimme kanssa. Palkanlaskennan hoitavat ammattitaitoiset palkanlaskijat, joiden vastuulla on kymmenien apteekkien palkat. Apteekkialan työehtosopimukset ja muut erityispiirteet, kuten lisäeläkemaksut ovat meille tuttuja.

Palkanlaskennan ulkoistamisen hyödyt apteekille

• Keventää työmäärää
• Vähentää palkanlaskennan koulutuksen tarvetta
• Vapauttaa työaikaa ja resursseja varsinaiseen apteekkityöhön

Tarjoamme

• Ammattitaitoiset ja motivoituneet työntekijät
• Joustavan, yksilöllisen ja nopean palvelun

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta vaatii erikoisosaamista. Palkoista tehtävien vähennysten prosentit muuttuvat säännöllisesti ja myös lainsäädäntö ja työehtosopimukset muuttuvat. Kaikessa tässä mukana pysyminen vaatii paljon resursseja. Siksi suosittelemmekin palkanlaskennan ulkoistamista osaaviin käsiin.

Palkanmaksu

Muistitko laittaa palkat ajoissa maksuun? Kuka hoitaa palkanmaksun kun siitä vastaava henkilö on lomalla? Kun palkanlaskenta ja maksu hoidetaan samalla kertaa, virheiden mahdollisuudet vähenevät ja voit keskittää vapautuvan energian liiketoiminnan kannalta tärkeämpiin asioihin.

Uusi kumppani?

Apteekki saa enemmän irti taloudestaan vaihtamalla toimialaerikoistuneeseen tilitoimistoon. Syitä  voi olla monia, mutta muutaman asian pitää olla kunnossa.

Vaadi näitä kumppaniltasi
 Aptissa arvostan erityisesti yksilöllista ja osaavaa palvelua. Tyytyväisenä palvelun tilaajana voin suositella asiakkuutta.