Meistä

Suomalaisen apteekin varma valinta

Apti Oy on Suomen johtava, täysin apteekkien taloudenhoitoon erikoistunut tilitoimisto. Apti on ykkösvalinta apteekkareille, jotka tarvitsevat apua ja näkemystä sekä vaativat osaavaa ja henkilökohtaista palvelua taloudenhoidon kumppaniltaan. 

Haluamme kulkea apteekkarin mukana koko matkan ensimmäisestä apteekista alkaen ja mahdollistaa tämän liiketoiminnan menestytarina vuosi vuoden jälkeen. 

Alussa oli Lars

Lars hommissa

Lars Björklöf aloitti nykyisen työnsä vuonna 1975 perinteikkäässä apteekkialan tilitoimistossa. Maailma oli monella tapaa erilainen, yksinkertaisempi. Asioita tehtiin käsin, paperia piisasi eikä sähköisistä palveluista ollut tietoakaan. Henkilökohtaisen palvelun rooli oli silloinkin tärkeä ja sen merkitys on vain korostunut toimialan ja asiakkaiden odotusten kasvaessa.

Syntyi Apti

Apteekkien Tilipalvelu Lars Björklöf Oy perustettiin vuonna 1995 ja nykyinen Apti Oy muodostui jakautumisella 01.10.2010.  Apteekkien Tilipalvelun pitkäaikaiset työntekijät Raija Ojajärvi, Heikki Miettinen ja Mikko Ahola ostivat osuudet yrityksestä. Lars eli Lasse jatkaa Apti Oy:ssä konsulttina toistaiseksi.

Vuonna 2017 Aptin vointi on erinomainen ja pidämme mukavasti pintamme kiristyvässä kilpailussa.

Asiakasta varten myös huomenna

Apti haluaa toimia apteekkareiden taloudenhoidon ykkösvalintana ja pitkäaikaisena kumppanina korkean laadun, erinomaisen palveluasenteen ja toimialan parhaan taloudenhoidon osaamisen ansiosta. Olemme asiakaslähtöisiä, henkilökohtaisia, joustavia ja nykyaikaisia. Omaamme Suomen pitkäaikaisimman kokemuksen apteekkien taloushallinnosta. Tervetuloa asiakkaaksi ja osaksi tarinaamme!

Voin olla ylpeä henkilöstömme osaamisesta ja jatkuvasta työstämme ihan mahtavien suomalaisten apteekkiammattilaisten kanssa.

Mikko tyossa

Vaalimme asiakkaita ja teemme kaikkemme sen eteen, että he saavat kaiken tarvitsemansa tuen ja avun tehokkaasti, ystävällisesti ja aikataulussa. Arvostamme myös itseämme korkealle, huolehdimme osaamisestamme, kehitämme itseämme ja hoidamme terveyttämme asianmukaisesti. Haluamme aina tehdä tuloksia ja mahdollistaa apteekkitoimialan menestymisen nyt ja tulevaisuudessa. Siinäpä se!

Yritysten sivuilla näkee arvoja jos minkälaisia. Omien palvelukokemusteni perusteella niitä pitäisi palvelualalla varmaan pohtia kerran pari uudestaan.

Ihmiset rivissa

Osaaminen
Apti on apteekkitalouden ammattilainen ja osaamisemme perusta on laaja. Se perustuu seuraaviin asioihin.

Tahto
Olemme kiinnostuneita hyvästä taloudenhoidosta. Meillä on oikea asenne ja haluamme oppia uutta. Tavoitteellisuus tukee osaamista päämäärien saavuttamisessa.

Tieto
Tietomme pohjautuu opintoihimme. Suurin osa tiimistämme on suorittanut vähintään alemman korkeakoulututkinnon. Monilla on myös myöhemmin suoritettuja tutkintoja, kuten KLT-tutkinnot. Pidämme osaamistamme yllä opiskellen ja kouluttautuen.

Taito
Osaamme taloudenhoitoon tarvittavat käytännön taidot. Meillä on taito tulkita ja ohjata taloutta ja ymmärtää jatkuvasti muuttuvia toimintaympäristöjä. Sosiaaliset taitomme tekevät yhteistyöstä kanssamme helppoa ja mukavaa. Me osaamme elää ja hallita elämäämme.

Kokemus
Kokemuksemme apteekkien taloudenhoidosta on vankka. Olemme nähneet apteekkialan kehitystä pitkällä aikavälillä ja seuraamme sitä edelleen aktiivisesti. Elämänkokemuksemme auttaa meitä ymmärtämään elämää ja asettaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin.

Verkostot
Osaamisemme täydentyy vahvalla yhteistyöverkostolla. Hyvät suhteen yhteistyökumppaneihimme, asiakkaisiin ja verottajaan tukevat osaamistamme. Tiimimme sisäinen yhteisöllisyys mahdollistaa osaamisemme jakamisen koko yrityksemme hyödyksi.

Taloushallinto

Erikoistumisemme takaa ammattitaidon

Henkilökunnallamme on apteekkialalta pitkä ja laaja kokemus sekä hyvä sidosryhmätuntemus.

Palkkahallinto

Apteekkialan tuntevaa palkkahallintopalvelua

Palvelu on toteutettu yhteistyössä apteekkien palkanlaskentaan erikoistuneen kumppanimme kanssa.

Konsultointi

Apti on apteekkitalouden asiantuntija

Olipa kyseessä kirjanpito, verotus, apteekkitoiminnan aloittaminen tai lopettaminen, investoinnit ja jokin muu kysymys.