Apteekkiakatemia

Osaamista ja tietoa apteekkialan taloudenpitoon

Apteekkiala elää monen muun toimialan tapaan vahvaa muutoksen aikaa. Teknologiat muuttavat apteekkien ja näiden asiakkaiden odotuksia palvelusta ja asioinnista. Lainsäädäntöä kehitetään alati ja yrittäminen Suomessa asettaa apteekkareille aina uusia haasteita.

Apti halua olla ykkösvalinta apteekkareille, jotka tarvitsevat apua ja näkemystä sekä vaativat osaavaa ja henkilökohtaista palvelua taloudenhoidon kumppaniltaan. Osana tätä palvelua haluamme auttaa apteekkareita pärjäämään parememmin tarjoamalla relevanttia informaatiota ja kouluttamalla näitä ajankohtaisista aiheista. 

Tervetuloa Aptin apteekkiakatemiaan. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti ja haluamme myös sinun kehitysehdotuksesi mikäli et apteekkarina saa sitä informaatiota ja tukea mitä tarvitset oman urasi varrella.

Koulutus

Apti järjestää asiakkaillensa yhden ison koulutustilaisuuden aina noin kuuden kuukauden välein. Tarvittaessa olemme myös käytettävissä luennoimaan tilaisuuksiin. Käänny puoleemme!

Materiaalit

Luomme jatkuvasti uutta materiaalia ja päivitämme vanhaa. Ilmaisia materiaaleja on tarjolla niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille. Pysyt ajantasalla ja askeleen edellä.